Meksykańskie Hamburgery Z Fasolą
Mexican Bean Burgers wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Meksykańskie Burgery Z Czarnej Fasoli, Meksykańskie hamburgery z fasolą z jogurtem limonkowym i salsą, oraz Mexican Bean Burgers W / Limonka Jogurt & Salsa.
Instrukcje
Umieść marchewkę w misce i wypełnij około 1/4 cala wody. Przykryć folią i gotować w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty lub do miękkości.
Fasola zacieru i gotowana na parze marchew w dużej misce.
Wymieszać z zielonym pieprzem, cebulą, salsą, bułką tartą i mąką pełnoziarnistą. Doprawić solą, czarnym pieprzem i chili w proszku.
Dodaj mąkę, aby stworzyć bardziej jędrną mieszankę, lub więcej salsy, jeśli mieszanina jest zbyt sztywna. Uformuj mieszaninę na 8 pasztecików i umieść na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i pokryć sprayem do gotowania. Smaż paszteciki przez około 8 minut z każdej strony, lub aż rumiane i twarde.