Meksykańskie Czekoladowe Brownies
Meksykańskie ciasteczka czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jaj, orzeszków piniowych, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańskie Czekoladowe Brownies, Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe Streusel, oraz Bezglutenowe Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni na małym ogniu, często mieszać masło, niesłodzone czekolady, i meksykańskiej czekolady, aż stopiony i gładki.
Wyjąć z ognia i wymieszać z brązowym cukrem, jajkami, cynamonem, wanilią, mąką i orzeszkami piniowymi, aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić ciasto równomiernie w masle i mąki 8-calowy kwadratowy patelni do pieczenia.
Piec w piekarniku 350, aż krawędzie poczują się twarde w dotyku i zaczną ciemnieć, 25 do 30 minut.
Wsadź nóż między Pan rim i brownie.
Ostudzić na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Pokrój na 9 lub 16 kwadratów.