Meksykańskie Chorizo i indycze Chili

Meksykańskie Chorizo i chili z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 672 kalorie, 41g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $2.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, meksykańskie chorizo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś indyka nadziewana chorizo z kaszą meksykańską, Indyk chorizo & warzywo Chili nad Pepper Jack Polenta miski, oraz Mexican Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy chorizo, kruszenie mięsa, jak gotuje.
Dodać czosnek, cebula i papryka i gotować, aż zmiękną, 5 protokół. Wymieszać kolendrę, kminek i pomidory, a następnie indyka, bulion, Chipotle, mąkę kukurydzianą i miód. Dusić na małym ogniu do zgęstnienia, 45 protokół. Wierzch z frytkami i podawać z klinem limonkowym obok. Uwaga kucharza: schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku, podgrzewając na średnim ogniu.