Meksykańskie Burritos Śniadaniowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Meksykańskie burritos śniadanie może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów wymaga sera cotija, jajek, tortilli z mąki i fasoli bez dodatku soli. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Łatwe Meksykańskie Śniadanie Burritos, Nowe Meksykańskie Burritos Z Czarną Fasolą, oraz PW ' S Breakfast Burritos.
Instrukcje
Fasolę i sok z limonki umieścić w małej misce; zacieru z tyłu łyżką, aż będzie prawie gładka.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj jajka na patelni. Gotować, bez mieszania, aż mieszanina ustawi się na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć twaróg. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż jajko zgęstnieje, ale nadal wilgotne.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1 tortilla do patelni.
Ciepła 20 sekund z każdej strony lub tylko do miękkości.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami.
Łyżka 2 łyżki mieszanki fasoli, 2 1/2 łyżki jajka, 2 łyżki świeżej salsy i 1 łyżka sera w środku każdej tortilli.
Zwijamy się. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Miejsce burritos na patelni, i gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
W razie potrzeby udekorować wapnem.