Meksykański Lód Czekoladowy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do repertuaru, Meksykańskie Lody czekoladowe może być przepis, który należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka czekoladowego mleka sojowego, ekstraktu waniliowego, mielonego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w puszce zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości. Miarka do dań deserowych i udekorować loki czekolady i laski cynamonu, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.