Meksykański Lód Czekoladowy

Meksykański Lód Czekoladowy
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do repertuaru, Meksykańskie Lody czekoladowe może być przepis, który należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka czekoladowego mleka sojowego, ekstraktu waniliowego, mielonego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w puszce zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości. Miarka do dań deserowych i udekorować loki czekolady i laski cynamonu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn