Meksykańska Zupa Serowa
Przepis meksykańska Zupa serowa jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 21g białka, oraz 36 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pół na pół, chiles, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańska Zupa serowa z piwem ziemniaczanym z Poblano Crema, Zupa z czarnej fasoli i kukurydzy + pikantne Meksykańskie trzy serowe Quesadillas, oraz Meksykański ser Mac 'N.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać paprykę i cebulę, i smażyć 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 2 minuty. Stopniowo dodawać bulion i gotować, stale mieszając, 4 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ciepło.
Wymieszać z serem i kolejne 4 składniki. Dusić, często mieszając, 10 minut. Wymieszać w pół i pół, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Dekorować, w razie potrzeby.