Meksykańska zupa Fiesta z pieczonym Tomatillo i Pesto kolendry
Przepis meksykańska zupa Fiesta z pieczonym Tomatillo i Pesto kolendry może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 279 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka jalapeno, mielony kminek, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Z Kolendry Tomatillo, Meksykańska Zupa Fiesta, oraz Salsa Tomatillo pieczona na świeżym ogniu z kolendrą i limonką.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.