Meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą, kukurydzą i pomidorami
Meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą, kukurydzą i pomidorami to meksykański przepis, który służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis z prostych przepisów wymaga pomidorów, czarnej fasoli, queso fresco i kukurydzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, do sałatki Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Meksykańska uliczna Sałatka kukurydziana z czarną fasolą i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść spłukaną quinoa, sól i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować delikatnie, aż quinoa wchłonie całą wodę, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Umieść w dużej misce i napełnij widelcem, aby szybciej schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Namoczyć cebulę w soku z limonki: podczas gotowania quinoa, przygotować resztę sałatki. Czerwoną cebulę namoczyć w soku z limonki i odstawić. Namaczanie cebuli w soku z limonki (lub soku z cytryny lub wodzie) pomaga oderwać się od nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.