Meksykańska sałatka ryżowo-fasolowa
Przepis meksykańska sałatka z ryżem i fasolą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 594 kalorie, 29g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz kolendrę, sałatkę z fasoli, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meksykańska Sałatka z fasoli i kukurydzy ryżowej, Meksykańska Sałatka z ryżem i fasolą, oraz Mexican rice and Bean Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować ryż zgodnie z instrukcjami opakowania.
Odcedzić, następnie schłodzić pod zimną bieżącą wodą, aż do całkowitego ostygnięcia. Wymieszaj fasolę, cebulę, pieprz i awokado.
Wymieszać sok z limonki z mieszanką przypraw Cajun i trochę czarnego pieprzu.
Wlać mieszankę ryżu, wymieszać z kolendrą i podawać z dodatkowymi klinami limonki.