Meksykańska Pikantna Sałatka Z Fasoli

Meksykańska Pikantna Sałatka Z Fasoli
Meksykańska pikantna sałatka z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 323 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz ocet winny, sól, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Pikantna Meksykańska Zupa Z Czerwonej Fasoli, oraz Zupa z czarnej fasoli i kukurydzy + pikantne Meksykańskie trzy serowe Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz fasolę, paprykę, mrożoną kukurydzę i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, sok z limonki, sok z cytryny, granulowany słodzik SPLENDA®, sól, czosnek, kolendrę, kminek i czarny pieprz. Doprawić do smaku ostrym sosem i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SłodzikSłodzik
KolendraKolendra
SplendaSplenda
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać oliwę z oliwek dressing na warzywa; dobrze wymieszać. Dokładnie schłodzić i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn