Meksykańska Lazania może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz oliwki, chili w proszku, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brązowe mięso z cebulą i papryką na dużej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać salsę, kukurydzę i przyprawy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Warstwa 1/3 mieszanki mięsa, a połowa każdej z tortillas i twarogu w 13x9-calowym naczyniu do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Powtórz warstwy; przykryć pozostałym sosem mięsnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.