Meksykańska Lazania
Przepis meksykańska Lasagna może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, ser Monterey jack, makaron lasagne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Makaron ugotować i odsączyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Gotować wołowinę, cebula, kolendra i czerwone chili w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Umieść 5 makaronu na dnie prostokątnego naczynia do pieczenia, 13x9x2 cali.
Warstwa z 1 1/2 szklanki mieszanki wołowiny, 1 szklanka sera ricotta i 1 1/4 szklanki salsy. Powtórz z pozostałym makaronem, mieszaniną wołowiny, serem ricotta i salsą.
Posypać serem Monterey Jack.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do gorąca.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.