Meksykańska Krewetka Marinara
Przepis Meksykańskie krewetki Marinara może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, spaghetti, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 341 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki Marinara, Krewetki Marinaran nad Linguine, oraz Zupa Z Krewetek Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w głębokim 12 inch nonstick patelni na średnim ogniu i gotować krewetki 2 minut aż prawie różowy.
Usuń krewetki z patelni i odstawić. Gotować cebulę, chayote i papryka w tej samej patelni, często mieszając, 8 protokół lub do Chayote jest miękka. Wymieszać czosnek i gotować 30 sekund. Wymieszać w sosie do makaronu i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż sos się ogrzeje.
Dodaj krewetki i dusić 2 minuty lub aż krewetki skręcić całkowicie różowy. Wymieszać z sokiem z limonki.
Podawać na gorącym spaghetti i udekorować kolendrą.