Meksykańska Fasola Pinto

Meksykańska Fasola Pinto
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Meksykańska fasola Pinto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, Meksykańska Fasola Pinto Od Podstaw (1 Garnek), oraz Fasola Pinto Z Przyprawami Po Meksykańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortować i umyć fasolę pinto; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować fasolę 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Drenaż.
3
Doprowadzić fasolę, bulion i pozostałe składniki do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny. Schłodzić, w razie potrzeby; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn