Meksykańska Fasola Pinto
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Meksykańska fasola Pinto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, Meksykańska Fasola Pinto Od Podstaw (1 Garnek), oraz Fasola Pinto Z Przyprawami Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortować i umyć fasolę pinto; umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować fasolę 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia 1 godzinę.
Doprowadzić fasolę, bulion i pozostałe składniki do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny. Schłodzić, w razie potrzeby; podgrzać na średnim ogniu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.