Przepis Meksykańskie słodkie ciasto kukurydziane może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jeśli masz proszek do pieczenia, masa harina, mączka kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meksykańskie Ciasto Kukurydziane, Meksykańskie ciasto kukurydziane Naśladowca Chi-Chi, oraz Meksykańska Słodka Kukurydza W Stylu Ulicznym.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.