Meksykańska Gorąca Czekolada
Meksykańska gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, pianki, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna.
Instrukcje
Dodać mleko do średniego rondla i ogrzać na średnim ogniu, aż tylko na parze.
Ubić kakao, cukier, cynamon, wanilia i proszek słodowy.
Dla dorosłych dodatków: ubić śmietanę, cukier, chile proszku i cayenne do sztywnych szczytów, za pomocą miksera stojącego.
Dodać tequilę i sól, i ubić do blendu. Najlepsze kubki gorącej czekolady z Chile bitą śmietaną!
Dla dzieci dodatek: Top każdy kubek gorącej czekolady z garścią mini marshmallows i cieszyć się!