Medaliony wołowe ze świeżym sosem chrzanowym

Medaliony wołowe ze świeżym sosem chrzanowym
Medaliony wołowe ze świeżym sosem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 341 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet ryżowy, pieprz cayenne, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Medaliony wołowe z sosem koniakowym, Medaliony wołowe z sosem z Porto Wine Pan, oraz Medaliony wołowe z ziołami z sosem Zinfandel-szalotka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pomidory koktajlowe w misce i doprawić czarnym pieprzem, solą i cukrem. Wymieszać z octem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić około 15 minut niech smaki mieszają.
3
2 łyżki chrzanu wymieszać z creme fraiche w małej misce; doprawić 1/2 łyżeczki soli. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pokrój steki na pół w poprzek ziarna i Funt każdy kawałek do około 3/8 cala grubości. Obficie doprawić każdą stronę solą, czarnym pieprzem i szczyptą pieprzu cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Połóż steki na powierzchni roboczej i posypać każdy kawałek lekko mąką. Włóż mąkę do mięsa. Powtórz po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Pozostawić mięso na 10 minut, aby mąka przylegała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Umieść ciężką patelnię na średnim ogniu, wlać olej roślinny i podgrzać, aż małe smugi dymu są widoczne unoszące się z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Połóż steki na gorącym oleju (mięso powinno skwierczeć) i zapiekać, aż rumiane, o 2 protokół na stronę. Kiedy zobaczysz soki wołowe gromadzą się na powierzchni mięsa, odwróć i brązowej drugiej stronie, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Przełożyć na talerz i odstawić na około 2 minuty.
10
Wlać nadmiar oleju z patelni i wlać wodę do patelni. Zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane soki mięsne z dna patelni; nadal gotować, aż lekko zgęstnieje, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Wlać soki z patelni na pomidory i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Podziel około połowy mieszanki pomidorowej z sokiem na porcję na dno 2 dużych talerzy zupy. Na wierzchu po 2 medaliony wołowe i łyżkę kremu chrzanowego. Na każdej porcji zetrzeć ok. 1/2 łyżeczki chrzanu i polać ok. 1 łyżeczką szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn