Medaliony wieprzowe w sosie z czerwonych porzeczek
Medaliony wieprzowe w sosie z czerwonych porzeczek mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz galaretkę porzeczkową, sól, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek, Medaliony wieprzowe z sosem żurawinowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 12 kawałków.
Umieść każdy kawałek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt każdy kawałek do grubości 3/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Połącz szałwię, sól i pieprz.
Posypać obie strony wieprzowiny mieszanką szałwii.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż wieprzowina traci swój różowy kolor.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać.
Dodaj galaretkę, ocet i imbir na patelnię. Gotować na średnim ogniu 2 protokół lub aż gruby.
Polać sosem plasterki wieprzowiny.