Medaliony wieprzowe w pikantnym sosie grzybowym

Medaliony wieprzowe w pikantnym sosie grzybowym
Miętowe medaliony wieprzowe w pikantnym sosie grzybowym to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jeśli masz ocet balsamiczny, liście rozmarynu, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Miso-grzybowym, Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym, oraz Pig ' n ' Shrooms (medaliony wieprzowe z sosem grzybowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wieprzowinę na cztery kawałki o pojemności 4 uncji. Między arkuszami folii z tworzywa sztucznego lub papieru woskowanego spłaszczyć kawałki wieprzowiny młotkiem do średnicy 4x3 1/2 cala, o grubości mniejszej niż 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
2
Posypać obie strony Medalionów wieprzowych przyprawą mieszaną z pieprzem i solą; nacisnąć w przyprawach. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
PrzyprawyPrzyprawy
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wieprzowinę; gotować około 5 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać bulion i mąkę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać mieszankę bulionu i pozostałych składników na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, a grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSos
Magazyn