Medaliony Wieprzowe

Medaliony Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka grzybów, pieprz, pikantny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Medaliony Wieprzowe, Medaliony Wieprzowe Herbed, oraz Pikantne Medaliony Wieprzowe.

Instrukcje

1
Polędwiczki pokroić na 1/2 cala.- grube medaliony. Na patelni, brązowa wieprzowina w oleju przez około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W tej samej patelni roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę, grzyby i czosnek; saute przez 1 minutę. Wymieszać z mąką do wymieszania. Stopniowo mieszaj bulion, rozmaryn, słony, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Połóż medaliony wieprzowe na mieszaninie. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż soki mięsne uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn