Mango i limonka Lassi
Mango i limonka Lassi wymaga około 3 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 278 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, sok z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango-Chile-Lime Lassi, oraz Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi.
Instrukcje
W blenderze połącz mango, mleko, cukier i jogurt. Zmiksować na gładką masę.
Dodać sok z limonki i zmiksować.
Wlej do 4 schłodzonych szklanek i udekoruj plasterkami limonki.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lucien Albrecht Reserve Gewurztraminer z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rezerwat Lucien Albrecht Gewurztraminer
Rezerwat Gewurztraminer jest wytwarzany z wyselekcjonowanych (pierwszorzędnych) winogron. Przepełniony aromatem miodu, czerwonych róż i owoców tropikalnych,ale wytrawne i bogate na podniebieniu, to wino jest piękne do picia w ciepłe popołudnie samodzielnie lub w połączeniu z bogatym, kremowym drobiemnaczynia. Uwalnia zarówno do ust, jak i nosa litchi, płatek róży i aromat przypraw.