Meatball Shepherd ' s Pie

Meatball Shepherd ' s Pie
Mięsny placek pasterski może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 2,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajko, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany.

Instrukcje

1
W misce połączyć mieloną wołowinę, pietruszkę, musztardę, mąkę, jajko, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki bulionu wołowego. Dobrze wymieszać widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Bulion WołowyBulion Wołowy
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W 4-do 5-Quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić brązowy sos cebulowy do wrzenia; dodać sherry i zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotować. Szybko kształtuj mieszaninę wołowiny w 1-calowe kulki i upuść do sosu. Gdy wszystkie są w, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki nie są już różowe w środku (wyciąć do testu), 10 do 12 minut. Z rowkiem łyżką, przenieść klopsiki (niektóre z cebuli też przyjdzie) do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
KlopsikiKlopsiki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
3
Gotować sos na dużym ogniu, często mieszając, aż do zmniejszenia do około 2 szklanki, 10 do 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
4
Zdjąć z ognia i wrócić klopsiki i wszelkie zgromadzone sok do sosu; wymieszać delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
SokSok
5
W międzyczasie, w dużej misce, z mikserem lub masher ziemniaków, mash ziemniaki z 2 do 3 łyżki masła i serek śmietankowy, aż będzie gładka. W razie potrzeby dodaj tyle bulionu wołowego, aby zwilżyć ziemniaki, aby móc je przecisnąć przez torebkę z ciastem. Ubić ser Gruyre i dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Bulion WołowyBulion Wołowy
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Masło płytkie 3 1/2 - do 4-quart zapiekanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Rozłóż dwie trzecie mieszanki ziemniaków równomiernie na dnie i w górę. Łyżka klopsiki-mieszanka sos do środka. Łyżka pozostałej mieszaniny ziemniaków dekoracyjnie wokół krawędzi mieszaniny klopsików, lub łyżka do worka z ciastem z 1-calową gwiazdą lub okrągłą końcówką i rura wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
ZiemniakZiemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
8
Piec ciasto w piekarniku 400, aż sos jest bulgotanie i ziemniaki są rumiane, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Brązowy sos cebulowy: obierz i drobno posiekaj 2 cebule (8 oz. każdy). W 4-do 5-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę w 2 łyżki masła, aż bogato rumiane, 13 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać 2 łyżeczki cukru i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
11
Dodaj 3 łyżki mąki uniwersalnej i wymieszać, aż rumiane, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
12
Wyjąć z ognia i wymieszać w 3 szklankach odtłuszczonego bulionu wołowego. Powrócić do wysokiej temperatury i mieszać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn