Meat Loaf

Meat Loaf
Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól koszerna, ząbki czosnku, gruby boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Best Ever Meat Loaf, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 F. na średniej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać olej z cebulą, seler, czosnek, i jalapeo i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj sól, kminek i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KminekKminek
SólSól
3
Usunąć z heat.In dużą miskę, ubić jajka, następnie zmiksować mleko, sos pomidorowy i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sos PomidorowySos Pomidorowy
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj mięso i gotowane warzywa i wymieszaj lub pracuj rękami, aby połączyć. Wklep w patelnię z bochenkiem o wymiarach 9 na 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Pokrój paski boczku na pół i połóż na bochenku, wkładając końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
6
Piec 1 godzinę i 15 minut lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do bochenka mięsa rejestruje 150 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i wylać tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn