Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól koszerna, ząbki czosnku, gruby boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Best Ever Meat Loaf, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 350 F. na średniej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać olej z cebulą, seler, czosnek, i jalapeo i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Seler
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Dodaj sól, kminek i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa
Kminek
Sól
3
Usunąć z heat.In dużą miskę, ubić jajka, następnie zmiksować mleko, sos pomidorowy i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Sos Pomidorowy
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj mięso i gotowane warzywa i wymieszaj lub pracuj rękami, aby połączyć. Wklep w patelnię z bochenkiem o wymiarach 9 na 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Pokrój paski boczku na pół i połóż na bochenku, wkładając końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
6
Piec 1 godzinę i 15 minut lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do bochenka mięsa rejestruje 150 F.