McCormick® Spiced Holiday Sugar Cookies

Ciasteczka McCormick ® Spiced Holiday Sugar mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 175 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka soli, mielonego cynamonu, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Peppermint Slice ' N Bakes: Holiday Cookie Share with girlichef & McCormick, Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, oraz Świąteczne Ciasteczka Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól w średniej misce. Odstawić. Beat granulowany cukier i masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na małej prędkości, aż dobrze wymieszasz. Ciasto przechowywać w lodówce 2 godziny lub na noc do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni * do grubości 1/8 cala.
Pokrój w kształty za pomocą ulubionych foremek do ciastek.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić na blachach do pieczenia 1 minutę.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Do lukru wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem barwników spożywczych. (W razie potrzeby dodać dodatkowe mleko do cienkiego lukru lub więcej cukru cukierniczego, aby zagęścić, w razie potrzeby.)
Umieść niewielką ilość lukru w małych płytkich miseczkach, używając jednej miski dla każdego pożądanego koloru. Mieszać krople koloru spożywczego do lukru, aż pożądany odcień zostanie osiągnięty.
Aby lodować ciasteczka, przytrzymaj ciastko za krawędź i zanurz wierzch ciastka w lukrze. (Lub łyżkę lukru na ciastko za pomocą łyżeczki.)
Umieść mrożone ciasteczka na stojaku z drutu ustawionym na pokrytej folią blasze do wyschnięcia. (Folia pokryte blachy do pieczenia będzie złapać kapie.)
Dodaj dekoracyjne detale do ciastek w następujący sposób: łyżka przyciemnionego lukru do zamykanej plastikowej torby. Odetnij kawałek rogu. Wyciśnij lukier przez otwór w plastikowej torbie, aby udekorować ciasteczka. W razie potrzeby kolorowy cukier można posypać świeżo mrożonymi ciasteczkami.