McClellanville ciastka z kraba z pełnoziarnistym sosem musztardowym
McClellanville Lump Crab Cakes z pełnoziarnistym sosem musztardowym jest pescatarian hor d ' oeuvre. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 583 kalorie, 19g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy, Maryland Style Lump Crab Cakes, oraz Pieczone Maryland Lump Crab Cakes.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić majonez i białko jajka, dodać 5 kolejnych składników. Wymieszać z krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.