McClellanville ciastka z kraba z pełnoziarnistym sosem musztardowym
McClellanville Lump Crab Cakes z pełnoziarnistym sosem musztardowym jest pescatarian hor d ' oeuvre. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 583 kalorie, 19g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, Cracker posiłek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy, Maryland Style Lump Crab Cakes, oraz Pieczone Maryland Lump Crab Cakes.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić majonez i białko jajka, dodać 5 kolejnych składników. Wymieszać z krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Kształt mieszaniny na 6 (4-calowe) paszteciki. (
3
Mieszanina będzie bardzo miękka.) Ostrożnie pogłębiać paszteciki w bułce tartej; przykryć i schłodzić co najmniej 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4
Gotować ciasteczka krabowe w gorącym oleju i masła na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.