Maślanka-Solona Pierś Z Indyka
Pierś z indyka z maślanką może być właśnie tym, czego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten podaje 54. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 50 minut. Jeśli masz maślankę, sól koszerną, gorący sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze Solone Piersi Z Indyka, Solona Pierś Z Indyka, oraz Solona pierś z indyka z Jus żurawinowym podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki razem w dużej plastikowej torebce, którą można ponownie uszczelnić.
Umieścić w misce, aby złapać wszelkie nieszczelności i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wyjmij pierś indyka z solanki, dobrze odcedź i osusz papierowymi ręcznikami.
Pierś z indyka, od strony skóry do góry, umieścić na blasze wyposażonej w wieszak z drutu.
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obrócić piekarnik do 400 stopni F i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut, lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F i skóra jest ładnie rumiane.
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Tymczasem rozgrzej grill do średniego ciepła i obficie nasącz ruszty olejem roślinnym.
Gdy Indyk odpoczął, odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Umieść plasterki na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Wyjąć z grilla. Użyj W Po ' Boy lub jako danie główne.