Maślanka-Solona Pierś Z Indyka

Maślanka-Solona Pierś Z Indyka
Pierś z indyka z maślanką może być właśnie tym, czego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten podaje 54. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 50 minut. Jeśli masz maślankę, sól koszerną, gorący sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze Solone Piersi Z Indyka, Solona Pierś Z Indyka, oraz Solona pierś z indyka z Jus żurawinowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki razem w dużej plastikowej torebce, którą można ponownie uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Umieścić w misce, aby złapać wszelkie nieszczelności i przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij pierś indyka z solanki, dobrze odcedź i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Pierś z indyka, od strony skóry do góry, umieścić na blasze wyposażonej w wieszak z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obrócić piekarnik do 400 stopni F i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut, lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F i skóra jest ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Tymczasem rozgrzej grill do średniego ciepła i obficie nasącz ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Gdy Indyk odpoczął, odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
MięsoMięso
10
Umieść plasterki na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Wyjąć z grilla. Użyj W Po ' Boy lub jako danie główne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia1
Magazyn