Maślanka Gazpacho
Maślanka Gazpacho wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Ta zupa ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka maślanki, ogórka, chili jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub nożem mielone ogórek, cebula, pomidor i jalapeo.
Zeskrobać mieszankę warzywną do dużej miski, wymieszać z maślanką i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać zupę z kilkoma kostkami lodu dodanymi do każdej miski. Lub zagnieżdżcie miskę do mieszania w lodzie i mieszaj często do zimna, około 10 minut, a następnie kadzi do misek.