Maślanka ciastka i kiełbasa krem sos
Maślanka herbatniki i kiełbasa krem sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki maślane z sosem Kiełbasowym, Herbatniki maślane z sosem Kiełbasowym, oraz Maślane ciasteczka i sos Kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Wymieszać mierzone mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną w dużej misce, aby napowietrzyć i połączyć.
Dodać kawałki masła i wrzucić do po prostu płaszcz je w mieszaninie mąki.
Umieść miskę w zamrażalniku na 10 minut.Używając blendera do ciast lub 2 noży i pracując szybko, aby nie zmiękczyć masła, pokrój masło na suche składniki, aż będzie w kawałkach wielkości grochu.
Skropić maślanką i mieszać, aż do uzyskania wilgotnego, kudłatego ciasta.Obficie odkurzyć powierzchnię roboczą mąką. Zeskrobać ciasto na powierzchnię i odkurzyć wierzch większą ilością mąki. Używając mąki, delikatnie wklep ciasto w okrąg o grubości 1 cala.Używając obcinacza okrągłego 2-1 / 2 cala zanurzonego w mące, Wytnij jak najwięcej herbatników (naciśnij prosto w dół Przez ciasto—nie przekręcaj obcinacza, bo herbatniki nie będą prawidłowo rosły).
Przenieść herbatniki do przygotowanej blachy do pieczenia, rozstaw je co najmniej 1 cal od siebie. Zbierz resztki w kulkę, wklep ją w okrąg o grubości 1 cala i wytnij więcej herbatników. Powtarzaj w razie potrzeby, aż będziesz miał 8. Wyrzucić resztki ciasta.
Piec, aż ciastka wzrosną i są złotobrązowe na górze, o 15 do 16 protokół.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu, aż się spieni.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją na mniejsze kawałki drewnianą łyżką, aż mięso nie jest już różowy i zaczyna brązowieć, o 5 protokół.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Kiełbasę posypać mąką, odmierzoną solą, odmierzoną pieprzem i cayenne. Gotować, często mieszając, aż surowy smak mąki się ugotuje, około 1 minuty.Stopniowo mieszaj mleko, skrobając wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Doprowadzić na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, często mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 1 minutę więcej (sos będzie nadal gęstnieć, gdy siedzi). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zostawić warm.To podawać, biszkopty podzielić na pół poziomo i top z sosem z kiełbasy.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.