Maślane limonki z musztardą Estragonową

Maślane limonki z musztardą Estragonową
Maślane Limasy z musztardą estragon może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sól, pastę na bazie jogurtu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Cracker Barrel Baby Limas, Muszki z koprem włoskim, fasolką szparagową i limonkami, oraz Pikantne Duszone Black Eyed Peas I Baby Limas Z Kukurydzianymi Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotować wodę; dodać fasolę. Przykryć i dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze spuścić.
3
Do fasoli dodać pastę na bazie jogurtu i kolejne 4 składniki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
JogurtJogurt
FasolaFasola
4
carbo Ocena: 8

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Magazyn