Maślana Polewa Z Parmezanem

Maślana Polewa Z Parmezanem
Maślana polewa parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, płatki pietruszki, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Polewa Z Fasoli Maślanej, Maślane babeczki z polewą kokosową, oraz Cynamonowe naleśniki z ciepłą maślaną polewą jabłkową.

Instrukcje

1
Pulsuj kostki chleba w robocie kuchennym, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przełożyć bułkę tartą do dużej miski. Wymieszać z parmezanem, masłem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn