Małże z czosnkiem i bułką tartą

Małże z czosnkiem i bułką tartą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małże z czosnkiem i bułką tartą spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 206 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Mieszanka soli koszernej, woda, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone małże z bułką tartą Pesto, Linguine Z Czosnkiem I Bułką Tartą, oraz Zapiekanka z kalafiora z bułką tartą czosnkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia i ułóż stojak w górnej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść małże i wodę na dużej patelni na małym ogniu i przykryj szczelną pokrywką. Gotować, potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż małże się otworzą, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia, odkryć, i odstawić do ostygnięcia lekko, o 5 protokół.Odciągnij muszle małży i wyrzuć bezmięsną stronę każdej z nich wraz z brodami (broda to nić biegnąca wzdłuż boku muszli; usuń ją, ciągnąc ją w kierunku zawiasu muszli). Palcami lub łyżeczką ostrożnie odłącz mięso od każdej skorupki, umieść je z powrotem w skorupce i umieść małże na obramowanej blasze do pieczenia; odstaw na bok.Wypłukać i osuszyć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść na średnim ogniu, dodaj masło i podgrzewaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
5
Dodać bułkę tartą, natkę pietruszki i czosnek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Zdjąć z ognia.Za pomocą łyżki równomiernie podzielić mieszaninę bułki tartej na małże. Broil aż złoty kolor i chrupiące, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn