Omułki Calico może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, klin cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Hamburgery Calico, Mix Zupy Calico, oraz Calico Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wino, cebula, i cytryna w dużej patelni; dodać małże. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i pary małże, aż pękną otwarte, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Cytryna
Cebula
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełóż małże do miski za pomocą łyżki szczelinowej i kontynuuj gotowanie mieszanki wina, aż lekko zmniejszy się, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
3
Usuń małże z muszli, rezerwując niektóre muszle do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Muszle Makaronu
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż pachnący, o 2 protokół. Wymieszać zmniejszone wino, marchew, czerwona papryka, żółta papryka, pietruszka, ocet, pieprz, i sól do czosnku; gotować, aż ogrzane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papryka Czerwona
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Ocet
Marchew
Czosnek
Pieprz
Sól
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wymieszać małże i mieszankę warzywno-winną razem w misce; marynować w lodówce, około 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Małże
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Podawać zbierając małże i marynatę na zarezerwowane pół muszli ułożone na półmisku.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.