Mały makaron z Salami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj małego makaronu z Salami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 588 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron mezzi tubetti, masło, salami milano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowy Mały Pastan i ser, Sałatka Z Makaronem Con Salami, oraz Makaron z Salami i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić trochę wody do wrzenia makaronu na średnim ogniu i soli obficie.
Dodaj makaron i gotuj przez około 10 minut lub zgodnie z zaleceniami opakowania.
Rozgrzać dość szeroki, ciężki rondel na średnim ogniu.
Dodaj paski salami, nie martwiąc się, czy zlepią się razem. Wymieszać drewnianą łyżką przez 1 do 2 minut.
Wymieszać pomidory i dodać około 1/2 puszki pomidora z wodą.
Wymieszać 1 łyżkę masła, następnie dodać Garni bukiet, jeśli używasz, i odsączone fasoli. Pozostawić do wypłynięcia, mocno, ale delikatnie, podczas gdy makaron kończy gotowanie.
Tuż przed odsączeniem makaronu, wyjąć i zarezerwować trochę wody do gotowania.
Odsączony makaron wymieszać z sosem, następnie zdjąć z ognia i wymieszać z pozostałym masłem. Jeśli uważasz, że sos tego potrzebuje, wlej trochę wody do gotowania makaronu i ponownie wymieszaj drewnianą łyżką. Odstawić na 2 minuty przed podaniem, usuwając Garni bukiet, jeśli jest używany.