Mała Cebula Balsamiczna Szkliwiona

Mała Cebula Balsamiczna Szkliwiona
Mała cebula balsamiczna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cebula Balsamiczna Szkliwiona, Cebula Czerwona Szkliwiona Balsamicznie, oraz Cebula Cipollini Szkliwiona Balsamicznie.

Instrukcje

1
Dodaj połowę cipollini do garnka z wrzącą wodą; gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę, a następnie przełóż na durszlak łyżką szczelinową i natychmiast spłucz zimną wodą. Powtórz z pozostałymi cipollini, następnie perłową cebulą( w 2 partiach), następnie czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Za pomocą małego, ostrego ząbkowanego noża, przyciąć końce korzeni i obrać cebulę i czosnek na desce do krojenia, przecinając każdą wzdłuż i trzymając kciuk na spiczastej końcówce, aby jej rdzeń nie wywiercił się; następnie przyciąć wszelkie włókniste końcówki. Cebulę i czosnek włożyć do miski i skropić 1 łyżką. olej, liście tymianku, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać do pokrycia.
4
Na dużej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki. olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć, mieszając często, aż większość są częściowo rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać ocet i bulion; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będą miękkie i niektóre rozpadają się, 10 do 20 protokół. Wymieszać z zieloną cebulą i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
OcetOcet
MasłoMasło
CebulaCebula
BulionBulion
7
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść cebulę do miski; przykryć. Gotować sos na dużym ogniu, aż syropy i zredukowane do około 3/4 Puchar, o 4 protokół. Delikatnie wymieszać z mieszanką cebuli; wierzch z gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Do przodu: schłodzić hermetycznie do 2 dni (dodać zieloną cebulę i gałązki tymianku tylko na końcu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
świeży Tymianekświeży Tymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn