Matambre (Nadziewana Wołowina Po Argentyńsku)
Matambre (nadziewana wołowina w stylu argentyńskim) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, bulion wołowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Matambre: Argentyński Stek Nadziewany, Argentyński Stek Z Grilla Z Rozmarynem, oraz Argentyński mostek z Chimichurri z " Joy of Kosher dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek motylkowy i otwórz go jak książkę, a potem rozwal mięso.
Umieścić mięso w plastikowym pojemniku i dodać oliwę z oliwek, ząbki czosnku, sok z limonki, ocet, sól i pieprz. Mięso przykryć i marynować przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Ułóż stek na powierzchni roboczej, wierzch z liśćmi szpinaku, umieść paski czerwonej papryki, marchew i ugotowane jajka na środku mięsa.Gwiazda toczenia mieszaniny mięsa do zamknięcia jaj i warzyw całkowicie. Krawat ze sznurkiem kuchennym do trzymania rolki together.In patelnię z sosem, rozgrzać oliwę z oliwek i dodać zrolowany stek i brązowy ze wszystkich stron.
Przełożyć do naczynia do pieczenia, następnie dodać bulion wołowy, tymianek, czosnek, cebulę i liść laurowy i piec w temperaturze 177° przez około 1 godzinę i 15 minut lub do czasu ugotowania mięsa.
Pozostawić mięso na 15 do 20 minut przed wyjęciem Sznurka.
Usunąć sznurki i pokroić w plasterki, podawać na gorąco lub na zimno.