Masło Ziołowo-Pesto

Masło Ziołowo-Pesto
Masło ziołowo-Pesto może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 1G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marsalę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ziołowe Pesto, Każde Ziołowe Pesto, oraz Ziołowo-Migdałowe Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i 1 łyżkę oliwy z oliwek, i proces aż do połączenia; dodać pozostały 1 łyżkę oleju, jeśli to konieczne, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn