Masło Włoskie

Masło Włoskie
Włoskie masło może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 2. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz bazylia, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 21 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Włoskie Masło Smakowe, Fasola po włosku, oraz Włoskie Masło Ziołowe Pizza Crust.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować jest Brancaia Chianti Classico Riserva. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn