Masło Sezamowe (Wegańskie, Bezglutenowe,Bez Orzechów)

Masło Sezamowe (Wegańskie, Bezglutenowe,Bez Orzechów)
Masło sezamowe (wegańskie, bezglutenowe, bez orzechów) jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 1 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 2G białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Głowa do sklepu i odebrać wegańskie sos worcestershire, nasiona sezamu, margaryna wegańska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), No Bake Peanut Butter & Jelly Tart ( Bezglutenowy, Bez Ziarna, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Makaron ogórkowy ze szparagami i imbirowym sosem sezamowym (bezglutenowy, bez ziarna, wegański, Paleo) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn