Masło Orzechowo-Bananowe Kanapki Z Sosem Z Ciemnego Karmelu
Masło orzechowe-kanapka z bananem budyń z ciemnym sosem karmelowym jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 56 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, masło orzechowe streusel polewa, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Masło Orzechowo-Bananowe Kanapki Z Sosem Z Ciemnego Karmelu, Masło Orzechowe-Bananowo-Kanapkowy Budyń Chlebowy Z Ciemnym Sosem Karmelowym, oraz Karmelowo-Bananowy Chleb Pudding.
Instrukcje
Kromki chleba posmarować masłem orzechowym. Top 4 kromki chleba z bananami i pozostałe kromki chleba, masło orzechowe strony w dół, naciskając mocno.
Kanapki pokroić na 1-calowe kawałki; umieścić w 8 lekko nasmarowane (8-oz.) ramekins.
Ubić jajka i cukry, ubić śmietanę. Stopniowo wlać mieszaninę na kawałki kanapki w ramekins; posypać masło orzechowe Streusel polewą.
Umieść ramekiny na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.
Pozostawić puddingi w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru, zestaw, i dmuchane.
Podawać na ciepło z ciemnym sosem karmelowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z Pepperidge Farm Sweet Buttermilk Farmhouse Bread. Mieszankę budyniu chlebowego można przygotować w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Piec w 375 przez 35 minut lub do złotego koloru, zestaw, i nadmuchane.