Masło Orzechowe Śniadanie Chleb Budyń
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 508 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, masło orzechowe śniadanie chleb Pudding może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jogurt, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń śniadaniowy z czekoladą i masłem orzechowym Chia, Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding, oraz Apple ' N Peanut Butter Bread Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spryskaj 8 x 8-calową patelnię do pieczenia bez użycia sprayu. Rozbij jajka do dużej miski; ubijaj, aż dobrze się połączą.
Dodaj mleko, cukier, wanilię i cynamon; ubijaj, aż dobrze się połączą.
Dodać masło orzechowe; ubijać, aż dobrze wymieszane. Pokrój lub rozdrzyj chleb na 1-calowe kwadraty i dodaj do miski.
Dodać rodzynki i delikatnie wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę chleba do przygotowanej patelni do pieczenia. Piec, aż mieszanina jest ustawiona, a góra jest złotobrązowa (około 25 minut).
Wyjąć z piekarnika i umieścić na blasze do ostygnięcia. Podawać na ciepło, łyżki do misek i zwieńczone jogurtem owocowym.