Masło Orzechowe Mini Cukierki Czekoladki Ciasteczka
Masło orzechowe Mini cukierki czekoladki ciastka może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, brązowy cukier, czekoladki pokryte cukierkami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Masło orzechowe (lub karmel) Cukierki Mini Brownie kubki, Candy Bar-Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Masło Orzechowe Candy Cup Cookies.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe lub margaryna, masło orzechowe, i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wanilii.
Połączyć mąkę, soda oczyszczona i sól; zmiksować do śmietany mieszaniny. Wymieszać w 1 1/3 szklanki mini cukierki powlekane czekoladki.
Kształt ciasta na 1 1/4 cala kulki.
Umieść około 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Delikatnie spłaszczyć do około 1/2 cala grubości.
Umieść 7 do 8 pozostałych cukierków na każdym ciastku; naciśnij lekko.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut, lub aż krawędzie będą jasnobrązowe. Nie nad piec! Schłodzić około 1 minuty na arkuszach ciasteczek; przenieść ciasteczka do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.