Masło orzechowe i galaretka

Masło orzechowe i galaretka
Masło orzechowe i galaretka Thumbprints to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Masło orzechowe i galaretka, Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], oraz Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąkę i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieścić cukry, masło orzechowe, i masło w dużej misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
5
Lekko pokryć dłonie sprayem do gotowania. Uformuj ciasto na 36 kulek (po 2 1/2 łyżeczki każda).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
6
Umieścić kulki 2 cale od siebie na blasze wyłożone pergaminem. Naciśnij kciuk do środka każdej kulki ciasta, pozostawiając wcięcia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odkryj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Piec w 350 przez 14 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń ciasteczka z patelni i ostudź na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Konfitury umieścić w małej misce bezpiecznej dla mikrofal, i kuchenka mikrofalowa na wysokie 20 sekund, mieszając jeden raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodaj sok, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka około 1/2 łyżeczki konserwuje mieszaninę w środku każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Pliki CookiePliki Cookie
SokSok
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn