Masło orzechowe i galaretka
Masło orzechowe i galaretka Thumbprints to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Masło orzechowe i galaretka, Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], oraz Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką; odstawić.
Umieścić cukry, masło orzechowe, i masło w dużej misce; beat z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, pokonując na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Lekko pokryć dłonie sprayem do gotowania. Uformuj ciasto na 36 kulek (po 2 1/2 łyżeczki każda).
Umieścić kulki 2 cale od siebie na blasze wyłożone pergaminem. Naciśnij kciuk do środka każdej kulki ciasta, pozostawiając wcięcia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Piec w 350 przez 14 minut lub do lekko rumiane.
Usuń ciasteczka z patelni i ostudź na stojaku z drutu.
Konfitury umieścić w małej misce bezpiecznej dla mikrofal, i kuchenka mikrofalowa na wysokie 20 sekund, mieszając jeden raz.
Dodaj sok, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka około 1/2 łyżeczki konserwuje mieszaninę w środku każdego ciastka.