Masło Orzechowe Candy Jabłka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.77 za porcję. Jest idealny do Halloween. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jabłek, patyków rzemieślniczych, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowe Z Masłem Orzechowym, Masło Orzechowe Candy Bar Pie, oraz Peanut Butter Cookie Candy Bar.
Instrukcje
Arkusz cookie Line z papierem woskowanym; spryskaj papier woskowany sprayem do gotowania. Jabłka umyć i osuszyć; usunąć łodygę i końce kwiatowe. Włóż kij rzemieślniczy do końca łodygi każdego jabłka.
W rondlu 2-quart wymieszać cukier, wodę i 1/4 szklanki syropu kukurydzianego.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Gotować około 8 minut, bez mieszania, do 149° na termometrze cukierków lub aż mała ilość mieszaniny upuszczona do kubka bardzo zimnej wody oddziela się na twarde, kruche nici. (Obserwuj uważnie, aby mieszanina nie paliła się.) Natychmiast zdjąć z ognia.
Pracując szybko, zanurz każde jabłko w mieszance cukru.
Umieścić na arkuszu cookie; odstawić 4 minuty.
Tymczasem, w górnej części podwójnego kotła, wymieszać pozostałe 3/4 szklanki syropu kukurydzianego, masło orzechowe i skrócenie. Gotować na wolnym ogniu wody Około 4 minut, stale mieszając, aż będzie gładka. Zanurz jabłka powlekane prawie całkowicie w mieszaninie masła orzechowego; zwijaj jabłka w posiekanych orzeszkach ziemnych, używając rąk, aby pomóc przylegać w razie potrzeby. Powrót do arkusza cookie; przechowywać w lodówce 15 minut lub do zestawu. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.