Masło Jabłkowe

Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła jabłkowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 382 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.31 za porcję. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet jabłkowy, jabłka, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć jabłka i 2 szklanki octu jabłkowego lub wody. Gotować na średnim małym ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Owoce przełożyć przez sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Zmierz miąższ jabłek filiżanką do dużej miski do mieszania. Śledź, ile filiżanek miąższu jabłkowego dodałeś do miski do mieszania. Na każdą filiżankę miąższu jabłkowego wymieszać 2 łyżeczki zmielonego cynamonu, 1 łyżeczkę zmielonych goździków, 1/2 łyżeczki zmielonego ziela angielskiego i skórkę z jednej cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ziele Angielskie MieloneZiele Angielskie Mielone
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Goździki MieloneGoździki Mielone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Łyżka mieszanki do holenderskiego piekarnika. Gotować mieszaninę w średniej lub średniej temperaturze, aż "arkuszy" z łyżki. Oznacza to, że wsypujesz niewielką ilość masła jabłkowego do łyżki i pozostawiasz do ostygnięcia. W miarę zagęszczania, wzdłuż krawędzi łyżki (gdy trzymasz łyżkę do góry nogami nad garnkiem) powstaną dwie duże krople, jedna kropla po obu stronach łyżki. Kiedy te dwie krople łączą się i spadają jako jedna kropla łyżki, etap foliowania został osiągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Masło jabłkowe wlać do gorących sterylizowanych słoików. Proces przez 10 minut we wrzącej łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn