Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła jabłkowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 382 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.31 za porcję. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet jabłkowy, jabłka, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego garnka włożyć jabłka i 2 szklanki octu jabłkowego lub wody. Gotować na średnim małym ogniu do miękkości.
Owoce przełożyć przez sitko.
Zmierz miąższ jabłek filiżanką do dużej miski do mieszania. Śledź, ile filiżanek miąższu jabłkowego dodałeś do miski do mieszania. Na każdą filiżankę miąższu jabłkowego wymieszać 2 łyżeczki zmielonego cynamonu, 1 łyżeczkę zmielonych goździków, 1/2 łyżeczki zmielonego ziela angielskiego i skórkę z jednej cytryny; dobrze wymieszać.
Łyżka mieszanki do holenderskiego piekarnika. Gotować mieszaninę w średniej lub średniej temperaturze, aż "arkuszy" z łyżki. Oznacza to, że wsypujesz niewielką ilość masła jabłkowego do łyżki i pozostawiasz do ostygnięcia. W miarę zagęszczania, wzdłuż krawędzi łyżki (gdy trzymasz łyżkę do góry nogami nad garnkiem) powstaną dwie duże krople, jedna kropla po obu stronach łyżki. Kiedy te dwie krople łączą się i spadają jako jedna kropla łyżki, etap foliowania został osiągnięty.
Masło jabłkowe wlać do gorących sterylizowanych słoików. Proces przez 10 minut we wrzącej łaźni wodnej.