Masło Jabłkowe

Masło Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła jabłkowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 382 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.31 za porcję. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet jabłkowy, jabłka, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć jabłka i 2 szklanki octu jabłkowego lub wody. Gotować na średnim małym ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Owoce przełożyć przez sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Zmierz miąższ jabłek filiżanką do dużej miski do mieszania. Śledź, ile filiżanek miąższu jabłkowego dodałeś do miski do mieszania. Na każdą filiżankę miąższu jabłkowego wymieszać 2 łyżeczki zmielonego cynamonu, 1 łyżeczkę zmielonych goździków, 1/2 łyżeczki zmielonego ziela angielskiego i skórkę z jednej cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ziele Angielskie MieloneZiele Angielskie Mielone
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Goździki MieloneGoździki Mielone
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Łyżka mieszanki do holenderskiego piekarnika. Gotować mieszaninę w średniej lub średniej temperaturze, aż "arkuszy" z łyżki. Oznacza to, że wsypujesz niewielką ilość masła jabłkowego do łyżki i pozostawiasz do ostygnięcia. W miarę zagęszczania, wzdłuż krawędzi łyżki (gdy trzymasz łyżkę do góry nogami nad garnkiem) powstaną dwie duże krople, jedna kropla po obu stronach łyżki. Kiedy te dwie krople łączą się i spadają jako jedna kropla łyżki, etap foliowania został osiągnięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Masło jabłkowe wlać do gorących sterylizowanych słoików. Proces przez 10 minut we wrzącej łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn