Masło Cytrynowo-Imbirowe
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Masło cytrynowo-imbirowe może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 574 kalorii, 1G białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, trawa cytrynowa, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Krab królewski z masłem cytrynowo-imbirowym i pieczonymi ziemniakami, Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, oraz Taro z trawą cytrynową i imbirem.
Instrukcje
Przycinaj i odrzucaj twarde wierzchołki i końce korzeni z trawy cytrynowej.
Usunąć i wyrzucić twarde warstwy zewnętrzne. Płaską stroną noża zmiażdżyć delikatne łodygi wewnętrzne; pokroić zmiażdżone łodygi na 2-calowe kawałki. W 1 1/2 - do 2-Quart patelni na dużym ogniu, połączyć kawałki trawy cytrynowej, masło, imbir i czosnek. Gdy masło jest stopiony, włączyć ciepło do niskiej i mieszać często aż smaki są mieszane, 15 do 20 minut. Łyżką z rowkiem wyciągnij i wyrzuć trawę cytrynową. Użyj masła na gorąco. Jeśli co do 1 dzień do przodu, ostudzić, przykryć i schłodzić; podgrzać, aby służyć.