Masełko, kozi ser i Orzech włoski
Butternut, kozi ser, i Spread orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 112 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać kozi ser, dyni, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przepis Na Ser Kozi, Winogrona I Orzechy Włoskie, Dynia z dyni, koziego sera i orzecha włoskiego, oraz Pasta Z Sera Koziego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona.
Połówki squasha, ściąć boki w dół, na wyłożonej folią patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć główkę czosnku w folię.
Czosnek ułożyć na patelni z kabaczkiem.
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości squasha. Lekko schłodzić. Wyjmij miąższ z kabaczka i wyrzuć Skórki. Oddzielne ząbki czosnku; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Umieść squash, czosnek, sok, sól,i ser w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać łyżką do miski i równomiernie posypać orzechami.
Podawać z plastrami bagietki.