Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać masło orzechowe-czekolada zamrożenie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Mieszanka masła, syrop czekoladowy, chrupiące masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Zamrożenie, Czekolada Orzeszki Zamrożenie, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.
Instrukcje
1
Wymieszać okruchy wafla, orzechy, masło i 1/4 szklanki masła orzechowego. Rezerwa 1/4 szklanki; naciśnij pozostałe na dnie patelni 13x9-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Beat cream cheese i pozostałe masło orzechowe w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Stopniowo ubić w skondensowanym mleku. Wymieszać z chłodnym batem; zalać skórką.