Marynowany łosoś z sałatką z kopru włoskiego

Marynowany łosoś z sałatką z kopru włoskiego
Marynowany łosoś z sałatką z kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,05 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 205 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pokrojony na środku filet z łososia, liście kopru włoskiego, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kotlety jagnięce marynowane w winie z sałatką z kopru włoskiego, Marynowana surowa Sałatka z kopru włoskiego z rzodkiewkami, marchewką i wiosennymi zieleniami, oraz Koper włoski-marynowany Halibut z koprem włoskim Tzatziki.

Instrukcje

1
Bardzo ostrym nożem odetnij szary tłuszcz ze skóry łososia; ma mocny smak. Pokrój łososia tak cienko, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1
Umieść sok z cytryny w małej misce. Stopniowo ubij oliwę z oliwek. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułóż łososia w natłuszczonym naczyniu wystarczająco dużym, aby utrzymać plastry w jednej warstwie. Rozsyp seler nad rybą,a następnie nałóż marynatę na całość. Przykryj i wstaw do lodówki, aż łosoś będzie nieco ponad W połowie "ugotowany", co można rozpoznać po zmianie koloru z różowo-pomarańczowego na jasnoróżowy. Powinno to zająć około 3 godzin, w zależności od cienkości plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Aby podać, podziel łososia i seler na 6 talerzy, zachowując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Włóż pokrojony koper włoski i liście do miski i skrop wystarczającą ilością marynaty, aby lekko ją posmarować. Dobrze wymieszaj i dopraw solą i pieprzem do smaku. Podziel koper włoski na talerze. Nałóż trochę dodatkowej marynaty na łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Seaglass rosé z Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
SeaGlass Rose z Pinot Noir
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn