Marynowany Łosoś Z Sosem Salmoriglio

Marynowany Łosoś Z Sosem Salmoriglio
Marynowany łosoś z sosem Salmoriglio to pescatarian przepis z 90 porcjami. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, sól, sos, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ryba marynowana w sosie Salmoriglio, Orzo z miętowym sosem Salmoriglio, oraz Grillowany kurczak z sosem Salmoriglio z jarmużu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Filety rybne posypać odrobiną octu, opłukać i osuszyć na papierowym ręczniku.W filety wcierać odrobinę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Umieść rybę w bezpiecznym naczyniu do zapiekania w piekarniku.Z jednej strony filety posypać połową soku z cytryny, a następnie pokryć połową bułki tartej.Uwaga jeśli potrzebujesz więcej niż 1/3 szklanki bułki tartej, użyj ich, to zależy od Twojego gustu. Użyłam również włoskiej bułki tartej i były bardzo smaczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Filety skropić oliwą z oliwek. Upewnij się, że wszystkie okruchy chleba są pokryte oliwą z oliwek, nawet jeśli trzeba użyć więcej niż sugerowana Ilość tak, że chrupie się ładnie.Przekręć filety i powtórz kroki 5-7 z pozostałą oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i bułką tartą.Przykryć rybę i marynatę w temperaturze pokojowej przez 30 minut.Podczas marynaty rybnej, zrobić sos dodając tymianek, sok z cytryny, musztardę i sól do smaku do robota kuchennego i puls przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać masło i proces do gładkiej.Powoli skropić oliwą z oliwek, aż sos w pełni zmieni się w gładką konsystencję majonezu.Po marynowaniu ryby umieść naczynie zapiekane Odkryte w piekarniku 400 stopni. Ponownie, Czas gotowania może się różnić w zależności od rodzaju ryby używasz. I gotowane 6 oz 1-1 1/2 w grubych filetów z łososia, które używałem przez 13 minut z każdej strony, a następnie pieczone je z jednej strony przez 2 protokół, aby dać skorupę jakiś kolor. Można również grillować ryby, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Podawać rybę z polanym sosem.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje90
Ocena Zdrowia0
Magazyn